Salon Jaqueline


WIMPERLIFTING

Een nieuwe revolutionaire techniek voor mooie en volle wimpers!

 

Wat is wimperlifting?

Wimperlifting van LVL Lashes is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij worden mascara en een wimper krultang overbodig. LVL  Lashes  is toepasbaar op alle  wimper soorten, zowel korte als lange wimpers. Met de LVL-techniek worden de wimpers verlengd, om een  sprekende blik te krijgen.

 

Wat is het verschil tussen Wimperlifting en Wimperpermanent?

 

Met Wimperlifting van LVL Lashes lift u uw natuurlijke wimpers.

Onze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimper soort en lengte. Daarnaast maakt het het gebruik van ‘schadelijke’ wimper krultangen die gebruikt worden bij wimper permanent overbodig!

Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers, en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL Lashes Wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimper permanent. Bij wimper permanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor gaan de  wimper haartjes afbreken doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

 

De voordelen van wimperlifting :

 

Voordelen wimperlifting

 

– Resultaat 2 a 3 maanden zichtbaar.

– Voelt licht en natuurlijk

– Ogen lijken groter.

– Geeft een natuurlijke uitstraling.

– Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

– Na 24 uur bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

 

Bij een wimperlift moet je ongeveer rekening houden met 50 minuten, dit is mede afhankelijk van je eigen wimpers.

Wimperlift wordt afgeraden tijdens de zwangerschap. De schommelende hormoonhuishouding kan er voor zorgen dat de lift niet goed pakt.

 

Bekijk hier een video over de LVL wimperlifting:

Wimperlift nazorg:

 

De eerste 24 uur

De sessie heeft 24u nodig om te fixeren. Het is dus ook niet aan te raden de behandeling kort voor het slapen te ondergaan. → Wrijf niet in de ogen direct na de behandeling → Geen water, oogcrème en make-up op de ogen

 

De eerste 48 uur

Geen sauna   zonnebank.