Acrylnagels


Voor vrouwen zijn goed verzorgde handen en nagels een absolute must. Een mooie set acrylnagels kunnen hier perfect aan bijdragen. Deze kunnen met of zonder verlenging van je eigen nagels aangebracht worden in alle gewenste kleuren. De mogelijkheden zijn ongekend; versier je nagels met glitter, Nail art of French manicure en hou je vooral niet in. Maar wat is de beste keuze voor mijn nagels? Ik geef je de ins en outs over acrylnagels. Na het lezen weet jij een goede keuze te maken en kun je van je nagels prachtige kunstwerken laten maken. 

 

Waarom zou ik kunstnagels laten zetten?

De meest voorkomende redenen voor het zetten van kunstnagels zijn: korte lelijke nagels, gescheurde nagels of gebroken nagels. Dit is flink balen natuurlijk en totaal niet representatief voor mooi verzorgde vrouwen handen. Is dit bij jou het geval, dan zijn acrylnagels de perfecte oplossing. Acrylnagels zijn sterke, mooie nagels die je handen weer een mooie look geven. Je nagels zullen niet meer breken en je kunt er weken lang plezier van hebben. Daarnaast zitten acrylnagels de groei van je eigen nagels niet in de weg. Deze blijven namelijk gewoon doorgroeien terwijl je acrylnagels hebt.

 

Wat zijn acrylnagels?

Acrylnagels zijn kunstnagels die op de natuurlijke nagels worden aangebracht. Acrylnagels zijn een combinatie van een poeder en een vloeistof dat samen hecht tot een vloeibaar bolletje. Vervolgens wordt dat kneedbare bolletje gevormd tot een kunstnagel, welke vervolgens zal uitharden in de open lucht.

 

Het zetten van acrylnagels

Voordat ik de de acrylnagels zet, worden je handen gedesinfecteerd, je nagelriemen teruggeduwd en je nagels lichtjes gevijld. De nagelstyliste zal vervolgens een verwijderbaar sjabloon gebruiken als je een verlenging voor je nagels wil. Zodra de verlenging is aangebracht, zal ik aan de slag gaan met de acryl. De kunst gaat nu daadwerkelijke beginnen. De acryl wordt in de gewenste vorm aangebracht. De acrylnagel is nu volledig aangebracht en dient nu nog uit te harden door blootstelling aan de buitenlucht. Zodra de acryl voldoende droog is, zullen je nagels gevijld en afgelakt worden met een kleur of een glanzende topcoat.

 

Nabehandeling

Omdat uw nagels gewoon verder groeien onder het geplaatste product is het nodig om uw nagels tijdig op te laten vullen. Door de uitgroei raken de nagels kwetsbaar en zien ze er minder mooi uit. Bij de nabehandeling is het de bedoeling dat de nagels er weer als nieuw uit zien. In de nabehandelingsprijs zijn ook 2 ( eventuele ) reparaties inbegrepen.

 

Ik hanteer slechts een nabehandelingsprijs tot 4 weken tussen uw behandelingen. Bij de ene klant groeien de nagels nu eenmaal sneller dan bij een andere klant en daar hebt u geen controle over. Nagels die niet op tijd na behandeld worden kunnen beschadigingen oplopen die heel ernstige gevolgen kunnen hebben. Vanaf 4 weken wordt er een meerprijs gerekend.

 

Bij de meeste klanten is een nabehandeling na 3 a 4 weken nodig. Na een tweetal behandelingen kan ik u precies zeggen wat voor u persoonlijk de beste keuze is voor een optimale conditie van uw nagels.