Permanente Make-Up Eyeliner

 

Infralash/Deepliner

 

Bij deze (zeer populaire) techniek worden je wimperhaartjes aangezet door er een heel dun lijntje tussen te zetten. Door de infralash lijken je wimpers langer en voller. Het geeft een subtieler resultaat dan een eyeliner, welke net boven de wimperrand wordt gezet.

 

Wat kost deze behandeling?

 

€195,- (boven)

€175,- (onder)

€295,- (boven en onder)

 

 

 

 

Eyeliner met wing

 

De eyeliner is wat dikker en opvallender dan de infralash en is geschikt voor dames die dagelijks een eyeliner gebruiken. Dit is de klassieke eyeliner met een wing. Deze is niet geschikt voor dames die zware of afhangende oogleden of zichtbare adertjes in de oogleden hebben. 

Voor deze behandeling is een intake gesprek nodig om te bepalen wat mogelijk is.

 

Wat kost deze behandeling?

 

 

Babywing     €240,-   Incl. intake en nabehandeling

Wing             €290,-   Incl. intake en nabehandeling

 

 

 

 

Voor de behandeling

We adviseren je tot 48 uur voor de behandeling geen alcohol of drugs te gebruiken. Gebruik ook geen bloed verdunnende middelen zoals aspirine en ibuprofen. Je mag voorafgaand aan je behandeling wel paracetamol innemen. Een week voor de behandeling adviseren we een zonnebank of overmatig zonnen te vermijden. Zorg er op de dag van de behandeling voor dat je goed bent uitgerust en goed hebt gegeten.

 

Nazorg Eyeliner

Voor het mooiste resultaat van de pigmentatie is snelle genezing heel belangrijk, tijdens de genezing mag er geen korstvorming optreden, dit kun je het best bereiken door:

Direct na de behandeling met koud kraanwater de (eyeliner) ogen te spoelen en daarna droog deppen met een tissue.

Herhaal dit 1 en 2 uur na de behandeling. Hierna mag het 48 uur niet nat worden, ook géén after care gebruiken.

Na bovenstaande zorg dient u onderstaande factoren goed in acht te nemen:

 

  • Zit niet aan de behandelde huid, krab niet aan de korstjes en haal deze er niet af.
  • Gedurende 2 weken geen make-up, (bubbel)baden, zwembaden, sauna's en stoombaden vermijden.
  • De huid niet blootstellen aan zonlicht of zonnebank gedurende 4 weken, indien dit niet te vermijden is minimaal factor 30 gebruiken.

 

Zwelling is normaal na een eyeliner pigmentatie, deze kan de ochtend na de behandeling erger worden doordat tijdens de nacht vocht in de huid wordt vastgehouden. Meestal wordt de zwelling een paar uur na de behandeling minder, maar bij zeer gevoelige huiden kan het een paar dagen duren voor dat de zwelling minder wordt dit is een normale reactie van de huid en is geen reden voor bezorgdheid, tenzij de zwelling na 2 dagen erger wordt en gepaard gaat samen met roodheid extreme roodheid, bloedingen of afscheidingen in dit geval neem je contact op met je huisarts.