PMU verwijderen


Removery solution

 

 

Het mooie van deze methode is dat de ‘leeftijd’ van de PMU/tatoeage of de kleur geen invloed heeft op het resultaat! Het kan wel zijn dat u voor de oude PMU meer behandelingen nodig hebt dan de nieuwere. En grotere tatoeages worden in zones behandeld om littekenvorming te voorkomen. Dit komt omdat de pigmenten laag voor laag uit de huid worden verwijderd.


Behandeling:

 

Wij brengen deze vloeistof met een naald en onze PMU-machine in de huid. Wanneer de IQ Remover in fysiek contact komt met de pigmenten, worden de pigmenten geleidelijk geabsorbeerd door de vloeistof. De huid duwt vervolgens het mengel naar de oppervlakte, dit gebeurt zelfs tijdens de behandeling al! Er komt een groenige substantie uit de huid, dit is normaal. In de dagen die volgen zal dit proces nog verder gaan en de huid zal een korst gaan vormen. Zodra de korst vanzelf los laat van de huid, zullen er nog pigmenten mee gaan met de korst. Voordeel van deze methode is dat de vloeistof niet kleurgevoelig is, alle kleuren kunnen dus behandeld worden!


 

 

Nabehandeling:

  • 1e en 2e dag: Gelijk na de behandeling dient het lymfevocht weggehaald te worden met schone (baby)doekjes of watjes. Dit is zeer belangrijk! Ook mag het de eerste 2 dagen niet in aanraking komen met kraanwater.
  • 3e dag: Behandelde gebied mag 2 keer per dag schoongespoeld worden met schoon water. Daarna direct droogdeppen. Na het schoon maken kunt u een Aftercare smeren die u vanuit de salon meekrijgt. Dit helpt voor de verzorging en hydratatie.
  • 7-14 dagen: Er kan korstvorming ontstaan, het is erg belangrijk dit proces niet te versnellen en uw huid het zelf te laten doen.

Na het afwerpen van de korst wordt de huid meestal behoorlijk rood en zwelt soms zelfs lichtjes rond de randen. Dit behoort tot het genezingsproces en is niets om u zorgen over te maken. Na een tijdje (hoelang verschilt per persoon) zal de huid weer normaal en rustig worden.

 

Belangrijk!

  • Let op dat het behandelde gebied niet week wordt, dus niet in bad, sauna, zwembad of sporten.
  • Zorg dat er geen vuil of stof in komt.
  • Vermijdt alcohol en drugs.
  • Gebruik zolang de huid nog niet geneest is, geen cosmetische producten op het behandelde gebied.
  • Behandelde gebied niet bloot stellen aan UV-stralen of gebruik beschermingsfactor 50.

 

De vervolgafspraak zal, afhankelijk van uw leeftijd, na 4-6 weken plaatsvinden. Tenzij de huid nog steeds een roze tint heeft op het behandelde gebied, dan zullen we het nog iets uitstellen.